Ryszes Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam, mam problem ze swoją BMW. Nadwozie Touring, jak w temacie. Podczas jazdy słychać dziwne odgłosy z tyłu, której wydaje klapa. Odboje i gumy na amorkach wymienione, zawieszenie 100% dobre, bo byłem na stacji to nie wina zawieszenia. To stukanie jest denerwujące, sprawdziłem wszystkie plastiki i wszystko jest ok, aku dokręcony. Wydaje mi się, ze puka szyba w klapie, ale nie wiem co dalej. Może ktoś miał taki problem i go rozwiązał? Czekam na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszes Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Nikt nie pomoże ani nie doradzi nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ryszes co mozemy poradzic. wez wsadz kogos do bagaznika i się przejeźdzcie. Będe Ci mógł dokładnie powiedzieć co hałasuje. Ewenetulanie wyciągnij klapę i przejedź się czy dalej bedzie pukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Przejedz sie z otwarta klapą. Jak nie bedzie stukać to wina klapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Mialem podobny problem. Delikatne stukanie na dziurach. Okazało się ze jeden z zawiasów klapy się poluzował. Gwinty, pomagają nie tylko w usuwaniu plomb. Usterka prawnie nie do wykrycia... Jeśli używasz tylko tylnej szyby jak ja ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi