viviek Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witajcie, szukam pomocy gdyż po zmianie słupka znacznie wzrosło mi spalanie, ok 3-4L na 100km, silnikowi trochę brakuje mocy i spaliny nie pachną jak trzeba wymieniłem świece ( 3 boschowskie były czarne z sadzy) na rekomendowane NGK i moc wróciła w większości ale spalanie pozostało po podpieciu pod kompa dostałem taki komunikat - 211 LLFS Error at the Mechanical jakieś sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witajcie, szukam pomocy gdyż po zmianie słupka znacznie wzrosło mi spalanie, ok 3-4L na 100km, silnikowi trochę brakuje mocy i spaliny nie pachną jak trzeba wymieniłem świece ( 3 boschowskie były czarne z sadzy) na rekomendowane NGK i moc wróciła w większości ale spalanie pozostało po podpieciu pod kompa dostałem taki komunikat - 211 LLFS Error at the Mechanical jakieś sugestie ? A to nie jest błąd silniczka krokowego, a dokładniej jego zacięcia? Może spróbuj go wyczyścić i zobacz co się będzie działo.. A najlepiej to podmienić na inny działający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 A to nie jest błąd silniczka krokowego, a dokładniej jego zacięcia? Może spróbuj go wyczyścić i zobacz co się będzie działo.. A najlepiej to podmienić na inny działający. dziękuje czym doczyścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 dziękuje czym doczyścić ? Najlepiej to pędzelek i nafta albo benzyna ekstrakcyjna można też zanurzyć cały i zostawić na chwile w którymś z ww. płynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi