olejus Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jak w temacie poszukuje warsztatu który zna się w temacie zawieszenia bo muszę sprawdzić (jestem po wymianie ale coś bije) !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam ja ostatnio sam wymieniałem zawieche! Z przodu i tez mi coś bije! Ale juz wiem co to jest jest to sworzeń długi wachacza! Ma delikaty luz! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Tez chce to zrobic, w stacji diagnostycznej nic nie powiedza na ten temat ?? tam gdzie sie przeglad robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Tez chce to zrobic, w stacji diagnostycznej nic nie powiedza na ten temat ?? tam gdzie sie przeglad robi? Daja rade nawet , ale ogolnie to sprawdza Ci amory its reszta tak zwane oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Tez chce to zrobic, w stacji diagnostycznej nic nie powiedza na ten temat ?? tam gdzie sie przeglad robi? Daja rade nawet , ale ogolnie to sprawdza Ci amory its reszta tak zwane oko W swoich samochodach robię takie rzeczy na ulicy rakietowej w warsztacie który się zajmuje amerykańcami polecam dla osób które nie patrzą na portfel za mostkiem po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi