pawcio Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Witam, dziś pojawił się problem z moja bunią 528 m52. Autko odpalało cały dzień i jeżdziło bez problemu aż przy próbie kolejnego odpalanie auto zgasło-przy kolejnym odpaleniu lekki strzał z wydechu i koniec. Odpala a nie trzyma obrotów momentalnie gaśnie lekko "sycząc" -niedawno wymieniłem czujniki położenia wałka rozrządu i czujnik wału. Miał ktoś podobnie pomocy -niedługo urlop :? Mam nadzieje że opisałem w miarę sensownie. :bag: Edytowane 5 Lipca 2015 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 U mnie mniej wiecj byly takie objawy jak krokowy byl zawalony syfem. Wyczyscilem i jak reka odjol. A tez odpalalem auto i obroty mometalnie spadaly az auto gaslo, a jak trzymalem go na obrotach to chodzilo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 U mnie mniej wiecj byly takie objawy jak krokowy byl zawalony syfem. Wyczyscilem i jak reka odjol. A tez odpalalem auto i obroty mometalnie spadaly az auto gaslo, a jak trzymalem go na obrotach to chodzilo Dzięki miałem to samo wyczyściłem dziś i śmiga jak zła :)bmw_2bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 No to superowo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Czasem też nie będzie gasł ale będzie falował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi