Skopster Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 A więc niedziela 7 rano pusto na drogach 8), nareszcie można jechać swoim tempem, a nie dostosowywać się do kogoś. Postanowiłem pobawić się trochę w eko jazdę. E46 320i Coupe. Wentylator na najniższych obrotach, bez klimy, okna pozamykane, radio w miarę wyciszone żeby nie ciągło darmowych watów kusiło mnie żeby wyłączyć światła ale 2 stówki mandatu zakończyły by eko jazdę Trasa różna raz to pod górkę, raz z górki, raz po równym (dla ludzi z okolić trasa Złotoryja-Chojnów) Nie wiem czy mój komputer pokładowy oszalał, ale ukazało mi się takie oto spalanie Sam nie wiem czy to możliwe, jak sądzicie? Moim zdaniem komp może trochę przekłamać i zaniżać wynik, ale jak na stereotypowe BMW, które w opiniach ludzi dużo palą wynik jest świetny. Fota z pokładu beemki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Widzę 50 na blacie tempo do lansu, miarodajny wynik daje tankowanie pod korek i po trasie znów do pełna , w miarę przybliżony wynik z BC daje długa stała trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Dolej płynu do spryskiwaczy, wymien żarówkę i napraw poduszki powietrzne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Możliwe, moja na włączonej klimie i trasa tak 90-110 bez butowania 6.5l więc myślę że z Twoją całkiem wporzo jest kiedy spocik się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 A ja to musiałbym ze 170 lecieć, żeby mi taką średnia wyszła :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 A ja to musiałbym ze 170 lecieć, żeby mi taką średnia wyszła :4: Niemożliwe. Przy 170 u Ciebie to góra 5,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yab Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 mogłem zrobić fotkę jak w swojej jadąc z pasażerem zszedłem do 6l/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 A ja ostatnio na trasie 20 km zrobiłem 3.9l/100 km. Oczywiście komp zawsze trochę kłamie, jak pokazywał 5.6 średnie z 1100 km to po zalaniu pod korek policzylem i wyszło 5.9 W E39 z M52B20 najniższy wynik jaki osiągnąłem to 6.5, ale w trasie do Ystad, gdzie właściwie poza Oslo i Göteborg 'em to lecisz na najwyższym biegu i niemal nie skrecasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A więc niedziela 7 rano pusto na drogach 8), nareszcie można jechać swoim tempem, a nie dostosowywać się do kogoś. Postanowiłem pobawić się trochę w eko jazdę. E46 320i Coupe.Wentylator na najniższych obrotach, bez klimy, okna pozamykane, radio w miarę wyciszone żeby nie ciągło darmowych watów kusiło mnie żeby wyłączyć światła ale 2 stówki mandatu zakończyły by eko jazdę Trasa różna raz to pod górkę, raz z górki, raz po równym (dla ludzi z okolić trasa Złotoryja-Chojnów) Nie wiem czy mój komputer pokładowy oszalał, ale ukazało mi się takie oto spalanie Sam nie wiem czy to możliwe, jak sądzicie? Moim zdaniem komp może trochę przekłamać i zaniżać wynik, ale jak na stereotypowe BMW, które w opiniach ludzi dużo palą wynik jest świetny. Fota z pokładu beemki :mrgreen: Moja foto z trasy o długości 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi