pekezu Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam, właśnie zakupiłem interfejs od firmy viaken i po paru godzinach akrobacji udało mi się połączyć inpe z moją bejcą. Ogólnie łączy się z poszczególnymi modułami, zczytuje błędy itp, ale w głownym widoku programu cały czas pokazuje "battery i ignition off". Wie ktoś może czym to jest spowodowane? Ewentualnie jest tu może jakis sprytny majster, który mógłby mi pokazać co i jak skonfigurować? Działam na bmw e46 z 99 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nie skonfigurować program tylko kupić interfejs z wykrywaniem zapłonu, ewentualnie programem mprog zmienic ustawienia w interfejsie aby na stałe pokazywał obie kropy, można też dolutować tranzystor, poszukaj w googlach to troche znajdziesz na ten temat Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jak wyżej kolega Grzesiek napisał,a skoro działa to po co ci kropka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pekezu Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 słyszałem, że jak nie widzi zapłonu to są problemy z podłączeniem pod DISa. Kurde szkoda, bo w opisie interfejsu napisali, że posiada funkcje wykrywania zapłonu. No nic, dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Problem jest taki że dis nie wykrywa wtedy auta z automatu tylko ręcznie musisz mu podać jakie to auto, złóż reklamacje skoro w opisie tak pisało Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi