Kozakk Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) hej, dzisiaj zostalem niemilo zaskoczony, po pracy wsiadlem do auta, i ledwo co odpalilem, po odpaleniu auto chodzilo normalnie, nie szarpie, moc itp. Zgasilem auto i juz nie odpalilem. Po podpieciu do kompa wywalilo mi blad 4B90, kasowanie bledu nic nie dalo, pojawia ponownie, podmienilem czujnik cisnienia szyny CR z drugiego auta, ale to samo. Pompa podprogowa slychac jak buczy, tzn chodzi jak zawsze. Podczas krecenia rozrusznikiem sprawdzilem cisnienie (deisred realpreure) rosnie do 600bar. Ktos ma pomysl co sprawdzic ? Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Kozakk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 sprawdź czy masz paliwo, może się gdzieś pływak zawiesił, ja tak miałem ostatnio, pokazywało na ok 110km a ja szukam jak głupi okazało si brak owsalolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakk Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 W sumie niby mam rezerwe, komp pokazuje na 80km, ale auto szło normalnie. tez o tym pomyslalem, ze moze cos z rezerwa nie tak, ale auto by przerywalo. wyjmowales plywak czy po prostu dolales paliwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 dowiozłem mu paliwko i poszlaaaa gadzina kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Dolałem paliwa, odpaliłem na plaka i chodzi normalnie, ale teraz nie dopuszczam, do zapalenia się rezerwy Edytowane 1 Lipca 2015 przez BASTARS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakk Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Dodałem paliwa ale aku padł i ładuje. Teraz po dodaniu paliwa paliwa, jak przekrece kluczyk to słychać jak paliwo się przelewa z powietrzem w okolicach pompy podprogowej. Spróbuję później na plaka jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakk Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Hahaha dzięki BASTARS! Brak paliwa , pływak się powiesił tak jak mowiles, dolalem paliwa i odpaliłem na plaka i hula człowiek szuka usterek, a.najprostsza rzecz się okazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Następnym razem słuchaj pompy czy nie ciągnie powietrza :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi