Kuziem Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 siemanko ma ktoś może numer z 22.06.2015? interesuje mnie artykuł o e34, jakby ktoś mi wrzucił foto tego artykułu będę wdzięczny. zapomniałem kupić gazetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Proszę Zdjęcie z innego forum gdzie właściciel opisywanej E34 ma swój temat. Autko też było w Motor Samochody Klasyczne. Poniżej zdjęcia również zapożyczone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 dzięki wielkie ! o to mi chodziło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi