AWV Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Kosa :drunk: , dokładnie tak wygląda ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 ze sztucznymi cyckami - gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 ze sztucznymi cyckami - gratuluje no na zdjeciu nie poznalem normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 ze sztucznymi cyckami - gratuluje A skąd wiesz ze sztuczne :?: moze poprostu solidnie obdarzona przez nature bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 E tam sztuczne,chyba naturalne. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 zyrodzie np. Ewa Sonet zaklina się że ma 'prawdziwe' czyli wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 kurcze moglam nic nie pisac bo normalnie tematem głowny forum, ktore jest o <bmw> bedzie co innego. kto jak to ale Wy mężczyźni powinniscie umiec rozponac sztuczne od prawdziwcyh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 ja potrafię tylko ręcoma dlatego nie neguje/ nie potwierdzam ale dlaczego od razu zakładać to najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Proszę proszę ..... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 A tam cycki, patrzcie jaki wynik meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 kto jak to ale Wy mężczyźni powinniscie umiec rozponac sztuczne od prawdziwcyh a jak ktos nie potrafi ? masz jakis sposób jak je odróżnić ? zebysmy sie pozniej nie nacinali na podróbki :lol: A tak jeszcze w kwesti objasnienia to która ma sztuczne ta co polewa piwo czy ta co klęczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Chyba o tą co polewa, bo klęczącej wyglądają na prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 A tam cycki, patrzcie jaki wynik meczu o kurcze tam stoi telewizor :lol: :lol: :lol: nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Thx bmw_beer a jak ktos nie potrafi ? masz jakis sposób jak je odróżnić ? Ja myślę że to, to tylko organoleptycznie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Nie sadziłam, że piersi są tak ważnym tematem, sztuczne czy nie i tak nie możecie dotknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 A tam cycki, patrzcie jaki wynik meczu o kurcze tam stoi telewizor :lol: :lol: :lol: nie zauważyłem hehehe Kosa, browarek dla ciebie bmw_beer co do dotykanie, to zostaje nam to Panowie : http://www.allegro.pl/item536330573_cycuszek_cycek_antystresowy_prezent_na_walentynki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 a jak ktos nie potrafi ? masz jakis sposób jak je odróżnić ? zebysmy sie pozniej nie nacinali na podróbki Mordulec, Tobie juz nie potrzebny sposob zeby je odrózniac, raczej sie juz nie nadziejesz na podróbki ;] Nie sadziłam, że piersi są tak ważnym tematem, sztuczne czy nie i tak nie możecie dotknąć no ja tez nie przypuszczalam, ze tak sie temat rozwinie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Panowie mały teścik tak dla wprawy http://www.super-games.cz/adult/realfake.html :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Za drugim razem 90%,pierwszy strzał 75%. Czyli jednak trzeba trenować. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 hehe dobre ja pierwszy raz 80% mało :wink: muszę sie jeszcze wiele nauczyć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 85% za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 95 % za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 To gratuluję ja miałam 75% za pierwszym razem :mrgreen: Za niedługo będziemy mieli samych fachowców w tej dziedzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Za niedługo będziemy mieli samych fachowców w tej dziedzinie Już mamy tylko my tacy skryci jesteśmy czasami A to waszym zdaniem są naturalne czy nie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 100% natura. No Pola nieźle 95%! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi