mareq Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 witam wszystkich mam takie pytanko odnośnie usztywnienia gwintu w moim e46 touring z tyłu... chcę zrobić konkretne spasy ale nie mogę bo na dziurach mam obcierke... myślałem nad czymś takim : co sądzicie? link do aukcji: gumowe odboje sportowe grzybki tył BMW OPEL VW (5466024501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 witam wszystkich mam takie pytanko odnośnie usztywnienia gwintu w moim e46 touring z tyłu...chcę zrobić konkretne spasy ale nie mogę bo na dziurach mam obcierke... myślałem nad czymś takim : co sądzicie? link do aukcji: gumowe odboje sportowe grzybki tył BMW OPEL VW (5466024501) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Sam szukam czegoś żeby usztywnic tył. Myślałem o odbojach albo twardszych sprezynach musze zadzwonić do Marleya i się dowiedzieć czy ma coś ciekawego w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 myślałem jeszcze nad czymś takim: ODBOJE KLIPSY HONDA CIVIC CRX ACCORD PRELUDE 13mm (5252642743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 A myślałeś nad takimi?- ja miałem w swojej byłej e46 sedan i się sprawdziły. Nie pamiętam tylko jaki rozmiar, ale wszystko zależy też od koła ET i jaka "szpara" ma być między kołem i błotnikiem. Jak byś chciał na przymiarkę to mam dwa rodzaje w garażu, GUMY USZTYWNIAJĄCE SPRĘŻYNY GWARANCJA JAKOŚCI 30MM (5213739544) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 A myślałeś nad takimi?- ja miałem w swojej byłej e46 sedan i się sprawdziły.Nie pamiętam tylko jaki rozmiar, ale wszystko zależy też od koła ET i jaka "szpara" ma być między kołem i błotnikiem. Jak byś chciał na przymiarkę to mam dwa rodzaje w garażu, GUMY USZTYWNIAJĄCE SPRĘŻYNY GWARANCJA JAKOŚCI 30MM (5213739544) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nie zauważyłem tego posta dzięki cziko za propo ale już zakupionne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi