intense Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witam Jeśli posiadam E60 z 2006 roku z lampami Xenon + ringi to mogę włączyć sobie światła do jazdy dziennej? Wtedy same ringi będą świeciły czy jak to wygląda? Jak to aktywować krok po kroku? Oprogramowanie INPA, DIS posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Instrukcji na ten temat jest na forach od groma, poszukaj poczytaj a dowiesz sie wiele ciekawych rzeczy, co do ringów to chyba dopiero w lci można zrobić, a przed tylko na drogowych, ale mogę sie mylić Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intense Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A możesz mi podpowiedzieć gdzie znajdę taki sprawdzony opis dla E60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 w googlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi