Stifler Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witam. Z racji tego że czas na zmiany. Chce sprzedać swoje e46 i kupic E61 i potrzebuje pomocy w dziale jednostki napędowej.wyposażenie itd. jest tematem ogarniętym i to wiadomo ale chodzi o silnik. Moja opcja jest taka : 3.0 d automat 218ps 2.3 i manual lub automat 2.5 i manual lub automat Napęd tylko na tył. odpada. Wiecej jeżdze po mieście niż po trasie , spalanie to raczej mi obojętne, bardziej chodzi mi o wytrzymałość jednostki ,podzespołów . ktos kto ma styczność z tym modelem i z wymienionymi pojemnościami prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 kup 535d i będziesz potrójnie zadowolony... 1. niskie spalanie 2. moc 3. spore możliwości "tuningu" dodatkowym atutem może być fakt, że po kilku modach wrx/ sti - w serii/ carrera 4s/ corvette ls5/ motorki ok 600/ jest tego sporo na mojej liście... i inne pseudo mocne wynalazki będą zachodzić w głowę "co to za kombi" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Tak jak pisze Siwek... mina goscia na moto - bezcenna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A jak turbiny w tym silniku się trzymają ? Wiadomo ze jak się kupi okazje trupa to będzie się psul ale czy są częste ich awarie ? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi