wojtek75 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 witam! zastanawiam sie nad tym dodatkiem do oleju(http://moto.allegro.pl/item170725577_lekarstwo_na_halasujace_popychacze_zaworow_.html).Stosował ktoś z Was ten preparat? Co o nim sądzicie? Pozdrawiam <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 mozesz sprobowac bez problemu, dobra firma. najwyzej poplyniesz na preparat i przesylke. takie dodatki mozna stosowac, ale jak masz syf w silniku i jezdzisz na mineralu to ci nic nie pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Nie polecam. Lałem to i nic nie dało. Taki preparat niby z dwusiarczkiem molibdenu co ma robić cuda na popychaczach w M40. Może działa ale na innych klasycznych szklankach. W sklepie zapłaciłem 33 zł. alledrogo <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 ja próbowałem, oczekiwałem cudu :evil: nie nastapił......... mam wytarty wałek i dzwigienki , w tym stanie nic nie pomoże , to są środki dobre jeśli wszystko sprawne , nie naprawią nic, tylko zniweluja dźwięk cykających popychaczy , nie wygonią "bocianów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 to są środki dobre jeśli wszystko sprawne , nie naprawią nic, tylko zniweluja dźwięk cykających popychaczy jakby wszystko było sprawne, to nie trzeba lać :wink: . To nie działa nawet na nie wytartych częściach. Trzeba kupić, wlać i samemu przekonać się (za 36 + przesyłka), że to nie działa .... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 czyli chcesz powiedzeć że wszystkie środki tej firmy http://www.liqui-moly.de/web/lmhomeen.nsf/pages/index_produkte to lipa i robia cały świat w bambuko :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witam ja tam ten specyfik wlałem! Fakt faktem silnik troche ciszej pracuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 BTW to tylko M40 więc nie wymagajmy cudów........... :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 czyli chcesz powiedzeć że wszystkie środki tej firmy http://www.liqui-moly.de/.../index_produkte to lipa i robia cały świat w bambuko :?: Firma jest dobra, tylko nie zawsze robi dobre preparaty do wszystkich silników a zwłaszcza: BTW to tylko M40 więc nie wymagajmy cudów........... :lol: :lol: i wszytko jasne. Ja mam tego motoru dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 chciałem dodać nie lejcie takich bzdur do silnika bo to sie konczy czesto podpartymi zaworami a potem wypalonymi zaworami nie potrzebne koszta co z tego że wypełni hydroregulatory jak dżwigienki wytarte z wałkiem..... Piotr nie wygoniło bocianów ... :D::D:D:D bylo powiedzieć bociany sio :D:D za niedługo zobaczysz jak odlecą :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi