Gość Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ostatnio przeszło mi przez myśl, żeby zrobić całkiem czerwone reflektory z tyłu. Ktoś kiedyś robił taki bajer? Folia na reflektory da sobie rade ? FOLIA DO PRZYCIEMNIANIA LAMP 30x50cm - 3 WARSTWY ! (5111452881) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Z tego co pamiętam 6sty oklejał swoje lampy turasie bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Napisalem do niego PW, pytanie jeszcze jak rozklejać klosze i czym je kleić z powrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 jak rozklejać klosze i czym je kleić z powrotem? Po mojemu kleisz folię na zewnątrz bez rozklejania lamp :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Sajmonowski no zgadza się, ale wiesz jak robić już coś to porządnie. Przed oklejeniem chciałbym je doprowadzić do kozackiego stanu. Wiecie może czym je wyczyścić/przeszlifować od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Napisałem Ci PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skopster Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Również dołączę się do tematu, czym można wyczyścić lampy od środka z białym kierunkiem, tak żeby ładnie wyglądały ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Skopster zamówiłem sylikon bezbarwny i będę się zabierał w przyszłą niedzielę, zapraszam na browar do Wro to możemy ogarnąć to od razu w dwóch autach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Olej folię rób sprayem, ja tak robiłem tylko że czarnym ok cztery lata temu i nic się nie dzieje, folii do tego czasu na 100% by już nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 co myślicie o takim zestawie ? ZESTAW DO POLEROWANIA LAMP Z PLEXI + protector UV (5137111447) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Myślę że papier ścierny jest ogólno dostępny i nie trzeba go zamawiać w jakiś wyszukanych zestawach za trzykrotność ceny, kupujesz potrzebne arkusze i jedziesz z koksem, po kwadrans na lampę i masz gładkie jak szkło więc po co kombinować, tam nie ma co zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skopster Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Skopster zamówiłem sylikon bezbarwny i będę się zabierał w przyszłą niedzielę, zapraszam na browar do Wro to możemy ogarnąć to od razu w dwóch autach Moje pytanie było tylko zapobiegawcze bo nie mam u siebie lamp z białym kierunkiem, tylko pomarańczowy kondon lolol, ale przymierzam się do wymiany Pytam o czyszczenia lamp, bo nie wiem czy kupić igiełki, ale za takie wołają po 3 stówki ;/ ,czy kupić jakieś w miarę ładne taniej i wyczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi