kryster Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam, nabyłem wczoraj kompletne drzwi lewe ( od kierowcy ) z angielskiej wersji coupe, ale właśnie zacząłem czytać i wychodzi na to, ze jest jakiś problem z zamkiem i ze sterowaniem lusterkami? Może ktoś wyjaśnić o co chodzi i czy te drzwi w ogóle będą się nadawać? Byłem przekonany, że to nie ma znaczenia jaka wersja. Dlaczego zamek mialby nie działać? Wiem, ze trzeba przełożyć klamke z wkładką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 przekładasz tylko wiązke ze swoich drzwi zeby miec sterowanie lusterkiem , zamek moze zostac angielski tylko nie ma miejsca oczywiscie na wkladke ale pozatym bedzie wszystko działac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 To mówisz że wkładki nie da sie przełożyć? Czyli otwierania auta kluczykiem nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 trzeba by przełozyc zamek i wkladke z twoich , ale ja bym tak zostawił przynajmniej nikt ci do srodka przez zamek sie nie włamie bo wybijanie szyby to przypał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi