intense Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam Posiadam BMW E60 530d z 2006 roku. Mam problem z działaniem pilota a mianowicie otwieranie auta działa, otwieranie bagażnika z pilota działa ale nie reaguje w ogóle na przycisk zamykania. Co to może być? W module CAS mam taki błąd ale nie wiem czy on ma na to wpływ: Kto miał taki problem i go rozwiązał? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intense Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Czy to może być jakiś problem z napięciem gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 sprawdziłeś mikrowłącznik w pilocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intense Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nie, a jak go sprawdzić? Tego pilota nie da się rozebrać chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Pilot trzeba rozciąć żeby dostać się do środka. Może być że akumulatorek już się kończy, podobny problem miałem w E39 i po zagrzaniu kluczyka w rekach zamykanie działało, później jak bateria zrobiła się zimna to traciła prąd i nie zamykała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intense Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jakby się kończył to by nie działało otwieranie i bagażnik, a działa ładnie nawet z dość daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intense Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Sam nie wiem czy to jest związane z uszkodzonym stycznikiem w pilocie czy coś innego. Nie chcę rozcinać pilota bez potrzeby. Jeszcze muszę sprawdzić w INPIE czy reaguje on na klik każdego przycisku z pilota. Można to ponoć sprawdzić gdzieś w module CAS i status. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimerang Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Czy rozwiązałeś swój problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi