viktor1987 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Michal niewiem jak ci sie to udaje,ale foty wychodza bez skazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Zdjęcia w pełnej rozdzielczości https://www.dropbox.com/sh/z3urxn2yumxnxru/AAB51lrKu3F2oSwWCtP5uL4Aa?dl=0 Mam nadzieje, że przypadną do gustu Dzięki facet przez te zdjęcia czuję się jakbym był tam z Wami a tymczasem siedzę na plaży w słonecznej Chorwacji hue hue hue p.s. Super zdjęcia Vetty w poślizgu! I auta Vivka. I ogólnie wszystkich! P.s. Byłeś na Raceism? Robiłeś tam zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 P.s. Byłeś na Raceism? Robiłeś tam zdjęcia? Niestety nie byłem. Teraz żałuję, że nie pojechałem chociaż na kilka godzin.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Dzięki facet przez te zdjęcia czuję się jakbym był tam z Wami a tymczasem siedzę na plaży w słonecznej Chorwacji hue hue hue p.s. Super zdjęcia Vetty w poślizgu! I auta Vivka. I ogólnie wszystkich! P.s. Byłeś na Raceism? Robiłeś tam zdjęcia? Dawaj swoje foty w rewanżu, też chcemy poczuć się jak na urlopie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Foty zacne bmw_beer Corvetka robi wrazenie o ile dobrze pamietam to silniki LSX wkładją do e30 na drift. Z daleka słychac, ze jedzie cos z motorem corvety happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Michał foty super uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Michał foty super uklon_bmw X pierdyliard fotky megaśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Foty super Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Hmm W7 VETTE nie było przypadkiem na ACM w Miliczu ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Hmm W7 VETTE nie było przypadkiem na ACM w Miliczu ostatnio? Było.:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) No to pamięć mam dobrą Przyjedz za rok. Będzie można pogadać i zobaczyć VETTE Edytowane 2 Lipca 2015 przez dawid111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yab Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 ehh, szkoda, że nie mogłem być Teraz tylko czekać miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Fotki dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi