viviek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Panowie dzięki za dzisiejsze spotkanie klimat jak zwykle swojski, a furki piękne mareq wielkie dzięki za diagnostykę zgadzam się, również podziękowania dla Marka za kompa i Michala_f za przejściówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 dzieki za pierwsze spotkanie było świetnie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Miło było w końcu podjechać i pooglądać fajne fury. Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Do następnego i obym do tego czasu już ogarnął to krwawiące miejsce bo lipnie z takim się pokazywać :bag::bag::bag: Oli jak juz mówiłem Ci dzisiaj, nawet tak wyglądający czołg robi mega robotę zgadzam się, również podziękowania dla Marka za kompa i Michala_f za przejściówkę Ciesze się, że mogłem pomoc I dzięki wszystkim za spotkanie foty wrzucę na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Rowniez dzieki za spotkanie. Do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Cytat Napisał Steven92 Zobacz postPanowie dzięki za dzisiejsze spotkanie klimat jak zwykle swojski, a furki piękne mareq wielkie dzięki za diagnostykę zgadzam się, również podziękowania dla Marka za kompa i Michala_f za przejściówkę no problemo pany :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) foty wrzucę na dniach Michał wrzucaj foty bo jakoś temat ostygl a pewnie po fotach american potwora Ice sie rozkreci. :dance: Oli Edytowane 29 Czerwca 2015 przez olog22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Mnie jakoś nie urzekła ta Corvetta Dużo bardziej podobała mi się twoja alpina albo cabrio vivka Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Mnie jakoś nie urzekła ta Corvetta Dużo bardziej podobała mi się twoja alpina albo cabrio vivka Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka I bardzo dobrze będzie więcej corvett dla mnie :mrgreen: Wiesz jak zawsze kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 I bardzo dobrze będzie więcej corvett dla mnie :mrgreen:Wiesz jak zawsze kwestia gustu Hehehe dokładnie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 A ja bym najlepiej miał obie w garażu bo każda z nich ma coś w sobie. No i dźwięk wydechu w corvette miło masował moje uszy A tak z amerykańskich aut to bym chciał mieć kiedyś Mustanga Shelby i to najlepiej GT500 :dance::dance:i żeby stał obok oryginalnej Alpiny w moim garażu. Może kiedyś :drool::drool::drool::drool: Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 A tak z amerykańskich aut to bym chciał mieć kiedyś Mustanga Shelby i to najlepiej GT500 i żeby stał obok oryginalnej Alpiny w moim garażu. To się przejedź ale najlepiej nowym modelem z już niezależnym zawieszeniem to wtedy prowadzenie nie zrujnuje twoich marzeń.:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja tez dzięki za spota- fajnie było. Choć pogoda ciut zimnawa- bluzy kurtki a tu lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zarejestrowany jestem od roku, ale na meetingu pojawiłem się pierwszy raz. Popek_666, powodzenia w szukaniu przyczyn bolączek motoru. Spróbuj się dobić do Leo. Na pewno Ci pomoże. Dużo ładnie dopieszczonych bryk. Viviek, Twoja E36 to już jak zrobiona od nowa dżejdżej, podziwiam determinację w odrestaurowywaniu lakieru. Nie wiem z kim jeszcze rozmawiałem Tak czy inaczej, dzięki i do zobaczenia. Silnik Corvetty fajnie się dławi i prycha, jak buldog francuski A prowadzi się lepiej jak M5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Foty ktos robil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Foty ktos robil? Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Michal nie trzymaj w napieciu, tylko wrzucaj! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Silnik Corvetty fajnie się dławi i prycha, jak buldog francuski A prowadzi się lepiej jak M5 ? Rzekłbym, że przy włączonej kontroli trakcji bardzo podobnie przy wyłączonej już nie.:mrgreen: Chociaż M5 ma bardziej precyzyjny układ kierowniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja Że sie nie domysliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Iceman, przez Ciebie codziennie śni mi się 500 rumaków na przemian z N2O w mojej Rudej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Iceman, przez Ciebie codziennie śni mi się 500 rumaków na przemian z N2O w mojej Rudej Hehe i bardzo dobrze:mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jakby był stroker to byłoby 700:D na NA:D Dzięki za spota, miło się gadało Iceman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Kilka zdjęć z najta: Reszta fot w pełnej rozdzielczości dzisiaj po północy, albo jutro rano.. uklon_bmw Edytowane 1 Lipca 2015 przez michal_f 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jakby był stroker to byłoby 700:D na NA:DDzięki za spota, miło się gadało Iceman Albo Twin Turbo i 100HP Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 1 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Zdjęcia w pełnej rozdzielczości https://www.dropbox.com/sh/z3urxn2yumxnxru/AAB51lrKu3F2oSwWCtP5uL4Aa?dl=0 Mam nadzieje, że przypadną do gustu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi