szocha1991 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Czy ktoś z Lubina się wybiera? Z chęcią bym się wybrał ale nie mam czym jechać, interesuje mnie wyjazd w Sobotę rano, no i powrót już tak jak się wszystko poogląda również w Sobotę 8) Któryś z kolegów planuje taki wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Wprawdzie nie z Lubina ale powinienem dojechać ze zlotu w Miliczu. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez icemanvette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja niestety szukam z Lubina, bo sam nie będę pewnie w stanie sie nigdzie przetransportować 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 ja lece też na milicz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 A co to tam się odbywa w tymże Miliczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 A co to tam się odbywa w tymże Miliczu? Zaiste hędoga sprawa waćpanie Międzynarodowy zlot samochodów amerykańskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 ja lece też na milicz :-) To się możemy tam złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 To się możemy tam złapać. nie masz teraz przypadkiem takiego wielkiego forda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 nie masz teraz przypadkiem takiego wielkiego forda ? Od ponad 2 lat posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 To się możemy tam złapać. Nie dogonie Cie :-) ja jade pooglądać prawdziwe auta które mi się zawsze podobały a nigdy nie mam odwagi kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi