KIELINSKI Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 witam i pozdrawiam wszystkich mam pytanko jak bym wymienial uszczelke pod glowica to musze planowac glowice czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Raczej nie,chyba ze głowica jast uszkodzona tz:ma jakies uszczerbienia lub jest krzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIELINSKI Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 no dzieki a mam pytanko kupilem na alegro za 30 zl uszczelke pod glowice gosciu mowil ze orginalna niemiecka co o tym sadzisz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esiue30 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 głowice koniecznie splanuj!!!! a uszczelke to bym kupił napewno w sklepie a nie allegro a dasz 50zł i masz pewnosc ze jest do tego modelu. głowica koniecznie musi byc splanowana bo bedziesz jeszcze raz zwalał główke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIELINSKI Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 a ile taka przyjemnosc by mnie kosztowala jak by mialo juz do tego dojsc chodzi o to planowanie glowwicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 a ile taka przyjemnosc by mnie kosztowala jak by mialo juz do tego dojsc chodzi o to planowanie glowwicy u mnie biorą 40-50 zł. od głowicy 4 cyl. i nie warto oszczędzać, bo wyniesie Cię to drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 W Krakowie ok 50 zł na tym nie ma co oszczedzac.... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 głowice splanuj uszczelki na pierwszy montaz bodajze Goetz robił jedne z najlepszych na swiecie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi