judam Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam. Kupiłem E32. To już druga moja 7. Pierwszą miałem z 87 roku a ta jest z 90. Na samochodzie jest naklejona naklejka forumowa z adres tego forum, więc pojerzewam że samochód jest wam znany. Auto kupiłem do odbudowowy, zewnetrzenie zaniedbane, całe do remontu, silnik do przejrzenia, zagotowany, uszczelka walnięta itp jednak środek bardzo dobry. Cała elektryka oprucz klimy i ogrzewania działa. W bardzo dobrym stanie. Auto od 10 lat w polsce. Samochód będzie odbudowany do stanu perfekcyjnego. Dużo pracy mnie czeka i ogrom wydatków. W tym momencie silnik już jest wyciągnięty, rozebrany do zera, bedzie czyszczony, nowe uszczelki, itp. Mam nadzieje że znacie ten samochód i poczytam troszke o jego historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Teraz to Ty tworzysz historię tego auta bmw_1 P.S. Mogłeś/możesz założyć temat w dziale buma design Buma Design -> czyli zdjecia naszych Beemek Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dokładnie. Zakładaj temat, bo to może być ciekawy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judam Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Znalazłem już troszkę info Jest to na pewno te auto Jednak została sprzedana już po miesiącu. Co się działo z nią dalej ? http://www.maxbimmer.pl/f29/bmw-e32-735i-5453/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 To nie byłe auto Mordulca? Jeśli tak to na 100 % nie miało założonej galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Marcin ma/miał 730i V8 i pamiętam ze inna antenka była oraz szyby nie były przyciemniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 ostanio przez przypadek przejezdzalem obok chaty Mordulca - tak mi się przynajmniej wydaje, bo stało e39 srebrne, żółta Corsa i za płotem e32, więc raczej nie sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi