mareckiwrc Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 E36 Compct z 96r. Szyby elektryczne. Mechanizm działa. Szyby po opuszczeniu nie wracają właściwym torem. Czasami jeżeli opuszczę zbyt nisko, to opadają, wypadają. Proszę o kalkulację kosztów naprawy i podanie możliwych terminów wykonania. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 http://www.maxbimmer.pl/f45/czakss-garage-mechanika-blacharstwo-lakiernictwo-23915/ Napisz do Czaksa albo do użytkownika forum o nicku "Leo" Oni raczej Ci pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Miałem już kilka problemów z szybami, wybite szyby, wymieniane mechanizmy etc Zawsze śmigam go zakładu na Terenowej, bo "tanio i solidnie" a i sporo części zamiennych mają w razie W. Kiedyś mieli element mechanizmu do mojego CLK, innym razem tylną szybę go golfa którą ktoś mi wybił. Nie robię reklamy, ale mam z nimi same pozytywne doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Potrzebny warsztat. Proszę o jakieś namiary do warsztatu na Terenowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz2989 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Napisz do mnie wiadomość prywatna to ci pomogę z tymi szybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dziękuję wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi