Gość Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witajcie! Moje sportsitze są już troszkę wymęczone i zacząłem się zastanawiać czy może ktoś kiedyś farbował fotele materiałowe z BMW? Czy w ogóle jest coś takiego wykonalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rostek Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Kolego czy nie lepiej kupic skore za 600 zl i miec z glowy a nie kombinowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Pół skóry chodzą po 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rostek Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Chyba zle szukasz bo w 13 sekund znalazlem na allegro kilkanascie ofert kompletnego wnetrza do coupe w kwocie 500-800 wiec mi nie pitol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Rostek ale Ty patrzysz na skóry zwykłe, a ja mówię o sportach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rostek Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 FOTELE SKÓRA BMW E46 COUPE PÓŁSKÓRA ŁADNE M PAKIET (5396850675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ogarnij sie i uzyj szukajki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Faktycznie, nie wiem czemu nie mogłem tego znaleźć. Choć myślę że i tak trzeba jeszcze z 200-300zł na doprowadzenie takiej skóry do fajnego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Aby kupić ładne zwykłe skóry to ok tysiaka min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Choć myślę że i tak trzeba jeszcze z 200-300zł na doprowadzenie takiej skóry do fajnego stanu Gadałem z przedstawicielami Colorlocka. Siedzibę maja w Długołęce i malowanie dwóch "sportsajzów" to 190zł po negocjacjach. A umyc skóry mozesz tanio, szarym mydłem z apteki i szczoteczka z CCC (10zł) i na to balsam i masz A barwienie zwyklego materiału to tylko chyba na czarno. Znajoma kiedys spodnie farbowała w pralce, ale to musilbys sciagac cala tapicerke :wink: Ale nie wiem czy dałoby rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rostek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 W sklepach jest duzo preparatow czy past koloryzujacych, dzieki ktorym mozna skore odswiezyc. Sam tego uzywam i do tej pory moja wyglada jak nowa, warunek to brak dziur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi