kryster Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam, chciałem zapytać czy używa ktos moze lamp ledowych firmy depo tyl do bmw e46 coupe/cabrio? Generalnie chodzi mi o jakoś, wytrzymałość itp. Dodatkowo czy jest moze roznica między oryginalną lampą, a zamiennikiem. Ponieważ chcę dokupić do mojej orginalnej lampy zamiennik depo. Czy będzie jakaś różnica w świeceniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Przemo kupował ledy do siebie ale nie kojarzę czy depo, ale znając Go to pewnie ori 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Właśnie jestem po rozmowie z Panem ze sklepu z którego miałem nabyć lampę depo. I twierdzi, że będzie na pewno różnica między depo, a ori. więc muszę zrezygnować z zakupu... Myślałem, że nie różnią się znacząco, ale Sprzedawca twierdzi, że to nie przejdzie... a swoją drogą, jakby miał ktoś na sprzedaż lampę lewą tył led do e46 coupe to chętnie kupię. Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Kilka razy zakładałem do e46 coupe te diodowe i miałem w ręce depo i ori i z wygladu dwie rózne lampy :4: do tego lampa z coupe jest wieksza od tej z cabrio żeby ktos ci nie wcisnał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 tak jak pisze Słodki- coupe i cabrio są różne lampy... jjak ty mnie Bastars dobrze znasz...:4: rzeczywiście kupiłem ori ... tu masz w pigułe tych lamp, na pewno coś utrafisz E 46 Coupe Led eBay Kleinanzeigen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dziękuję za odpowiedź i za link. Piwka postawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi