CzAkSs Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Wczoraj odbył się ważny jak nie najważniejszy dzień oprócz narodzin jego synka w jego życiu Zrobiliśmy mu z młodym mały orszak we dwójke Marrrtin jechał moim 7er do ślubu. Chcielibyśmy życzyć wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia spełniania się jako małżeństwo i jako szczęśliwi rodzice po raz drugi!! niech rosną Mali Maxbimmerowie Edytowane 14 Czerwca 2015 przez CzAkSs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 jak by nie było tej reklamy z tyłu to by było 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 nie o reklamie jest ten temat co za ludzie ^^ poza tym nie mam zamiaru jej sciągać bo się tobie nie podoba ^^ po coś jest.. jak ja zobaczyłes to znaczy ze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 No to młodej parze wszystkiego najlepszego, na nowej drodze życia, a jak co mają mieć lepiej od innych :mrgreen: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 najlepszego na nowej DRODZE życia Młodej Parze zaczęli tę drogę klasycznie 7er :Dhappy_bmw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Pytam czemu nie był orszak weselny organizowany w tak ważnym dniu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Najlepszego Młodej Parze Paweł a gdzie czapeczka szofera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Błazej to 220km w jedna strone pewnie dlatego Marrtin nie smiał prosić.. ledwo miał odwage mnie zapytac tak mi sie wydaje heh ale bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zdrowia milosci i wspanialeo potomstwa mlodym happy_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Aha myślałem że stacjonarne:D to tylko chłopakowi gratulować i życzyć powodzenia happy_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 nie razem ***łem 490km ale warto było wiem jak mi się japa cieszyła jak chłopaki u mnie byli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dziekujemy wszystkim za życzenia. Tak jak pisal Paweł było trochę za daleko żeby prosić Was o orszak. Ale Czaks i Młody dali rade za co serdecznie im dziękujemy bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jeszcze raz najlepszego Martin . Ładnie się prezentowała 7er oraz 5er . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 nie o reklamie jest ten temat co za ludzie ^^ poza tym nie mam zamiaru jej sciągać bo się tobie nie podoba ^^ po coś jest.. jak ja zobaczyłes to znaczy ze działa. chodziło mi o to że na uroczystość ja bym ją zerwał Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Najlepszego na nowej drodze życiabmw_2 P.S. CzAkSs-a BMW to do tańca i do różańca bmw_3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Mogę powiedzieć ze e32 i e34 zrobiły mega wrażenie kuog wszyscy byli w szoku jak usłyszeli z którego roku sa autka. Nawet Dj pytał drugiego dnia o e32. Tak więc niedługo Paweł zamyka warsztat i zacznie zarobkować na np. Siódemka do ślubu, komuni, studniówki itp :4: Jescze raz dziękujemy za życzenia uklon_bmw Ps. Jak już sie ogarnę to dorzucę zdjęcia od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi