KristoF Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Od dluzszego czasu jak wlącze nadmuch w mojej E30 z wentylatorków wraz z powietrzem wydobywa sie denerwujacy dzwiek. Jakby wentylator piszczal. Ten dzwiek mnie juz dobija powiedzcie co to jest! Jak to naprawic? Pozrawiam. KristoF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 jesli wylaczysz nadmuch i piszczenie przestaje to zaciera sie wentylator WYMIANA WENTYLATORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnamro Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Nie musisz nic wymieniać tylko wyciągnąć wentylator i wyszlifowac obudowe ktora sie lubi wyginać i haczyc o wentylatorek. Tez tam mialem w E30. Problem po zeszlifowaniu badz obcieciu czesci obudowy zniknie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam, mam klimatronic i na 2 prędkościach nawiewu też mi "coś piska" - ja zamierzam to rozebrać, przeczyścić i nasmarować - powinno pomóc, wymiana w ostateczności Pozdo happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi