Skopster Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Siemankohappy_bmw, W planach mam wymianę przedniego zderzaka na M paka BMW E46 M PAKIET COUPE CABRIO ZDERZAK PRZEDNI (5437339915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jaka jest Wasza opinia na temat zderzaka z linka, bo są dwie opcje: brać ten pomalować pod kolor (myślę że wyjdzie coś około 300zł za lakiernika) do tego halogenki za 200zł kratka za kolejne 200zł, uszczelka zderzaka (w aso bodajże 42zł) i ******ły do montażu typu spinki, wkręty itp. (razem z uszczelkąpowiedzmy 100zł) co w sumie daje 1200zł opcja nr.2 zaczekać na jakiś zderzak pod kolor Liczę na Wasze pomysły i sugestie Pozdro : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 A nie lepiej kupić zderzak nowy kompletny z allegro i pomalować w kolor? Rozumiem (nie ori) ale chłopaki montują i nikt nie narzeka bmw_1 Dodatkowo jeszcze potrzebne są chyba krótsze nadkola pod mpaka i belka ale to chłopaki potwierdzą. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skopster Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Hmmmmm, sam nie wiem skłaniałbym się raczej w stronę orginału. Szczerze mówiąc nie czytałem jeszcze opinii o tych zderzakach z ABS-u, ale na moją logikę ori to ori, nie miałbym jakoś zaufania do tych wyrobów z alledrogo. No ale zaczekam jeszcze na wypowiedzi innych pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Czytałem kiedyś kilka tematów o zamiennikach m paka i wszyscy sobie chwalili. Kilka zamienników przewinęło się przez forum i tak naprawdę były nie do odróżnienia, trwałością też podobno nie ustępują. Kupując używek możesz trafić na różne uszkodzone egzemplarze, a tu dostaniesz nowy który bez problemu zamontujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 nie czytałem jeszcze opinii o tych zderzakach z ABS-u, ale na moją logikę ori to ori, nie miałbym jakoś zaufania do tych wyrobów z alledrogo Przesadzasz...Za ori w używce zapłacisz jakieś 1200 zł a tutaj masz nowiutki komplet z nerkami za trochę powyżej 700 zł... ZDERZAK HALOGENY NERKI BMW E46 98-05 M PAKIET 4D (5093552673) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Brałem u tego gościa goły zderzak, bez listew, halogenów, itd, wyszedł jakieś 350 zł. Pasował idealnie, bez żadnych kombinacji. Powołasz się na forum Maxbimmer to jeszcze zniżkę dostaniesz, mi spuścił z ceny 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skopster Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 A wiec przeszukiwałem wszystkie strony jakie się dało w poszukiwaniu opini na temat zamienników zderzaków i natknąłem się na projekt SPLESHERA i powiem że... robi robotę. Zakładam, że przedni zderzak w jego aucie jest właśnie zamiennikiem z ABS-u ? wie ktoś? Skoro mówicie że z takimi zderzaczkami nie ma problemu to dlaczego by nie spróbować I na koniec mam jeszcze dwa pytanka: -Forest jak długo jeździsz na tym zderzaku (rozumiem że czy zima czy lato nie ma z nim problemów) i czy "udało" Ci się kiedyś uczynić próbę wytrzymałości na krawężniku itp. I jak wyszedł z tego zderzak -Jak należy postąpić w przypadku zamiennika zderzaka M3 czy kanały chłodzące hamulce i główną kiere powietrza trzeba zmieniać, tak jak w przypadku zderzaka M-pakietowego. Czy może zostają ze starego, zwykłego zderzaka? Pozdro ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi