sierars1 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witam Czy ktoś się orientuje gdzie mogą być przekaźniki w tym diable bo bezpieczniki znalazłem w schowku a przekaźników nie widu. A nie mam dostępu do ETk-i bo komp mi padł i chodzę na żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Odkrec schowek tam powinno byc wszystko lacznie z modulem sterowania nadwozia :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Odkrec schowek tam powinno byc wszystko lacznie z modulem sterowania nadwozia :drunk: No to w sobotę zajrzę jak będę rozpórkę zakładał i filt K&N bo coś mi lusterka zamykane szwankują może to wina przekaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi