lelu0 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam, ostatnio zauważyłem falowanie obrotów w mojej beemie. Ma to miejsce gdy auto stoi na wolnych obrotach i to nie koniecznie zaraz po odpaleniu, po prostu falowanie pojawia się w losowych momentach. Może nie występować przez dwa - trzy dni, a potem nagle na co drugich światłach. Poza tym silnik odpala bez problemu, czasem po nocy trzeba go pokręcić ciut dłużej, ale tak to pali od strzałą, i zawsze za pierwszym. Nie zauważyłem też nic niepokojącego w jego pracy. Powinienem się tym martwić, czy może "ten typ tak ma" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 nieszczelny lub uszkodzony nastawnik na pompie vp37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelu0 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Z tego co wiem pompa była regenerowana, czy możliwe jest, żeby ktoś po prostu popełnił błąd przy montażu? EDYCJA: Temat do zamknięcia, wizyta u Leo jak zwykle pomogła Edytowane 12 Czerwca 2015 przez lelu0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi