Chacko e30 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Tylko tyle że nie za bardzo pasują na taki zlot:lol: Mi głupio jechać e30,ale w grupie troche inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ja dojade ale miejsce prosze klepnac jak sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Pisałem do organizatorów i niestety zapraszają jako zwiedzający. Auto się nie łapie jako zabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Pisałem do organizatorów i niestety zapraszają jako zwiedzający. Auto się nie łapie jako zabytek Musisz kupić coś zabytkowego:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Musisz kupić coś zabytkowego:lol: U teściowej w garażu stoi e28 2.8l tylko, że bez papierów i całe pordzewiałe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Majstry! 11:30 pod tesco? stamtąd blisko i wtoczymy całą ekipą. BMW muszą się trzymać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Kto wjedzie ten wjedzie Ja się przejdę z buciszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Majstry! 11:30 pod tesco? Jestem za happy_bmw tylko gdzie tam tesco? Koło orlena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 to może inaczej -> MCdonald na wlocie z wrocka jest każdy trafi i śniadanko się wciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 o może inaczej -> MCdonald na wlocie z wrocka No i super happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Panowie miejsce dla mnie prosze zajac !!! dziekuje ps co z flaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 U teściowej w garażu stoi e28 2.8l tylko, że bez papierów i całe pordzewiałe.. Szkoda że bez papierów, a że pordzerwiałe to tam najmniejszy problem Nikt z nas igiełką nie jeździ w końcu to wiekowe auta. Im więcej klasyków panowie tym lepiej I jest jak co roku jak wjedziemy razem to ustawią nas obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja będę ale... E46 e32 nie udało się ogarnąć Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja będę ale... E46 e32 nie udało się ogarnąć Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Wjezdzasz na teren zlotu e46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Raczej nie, zaparkuje przed zlotem albo jadę razem ze swoją panna i z vegito jego e30 zobaczy się Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja tez powinienem byc o 11.30 ponawiam Pytanie co z Flaga? czy ktos moze zajechac po nią do foresta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja tez powinienem byc o 11.30 ponawiam Pytanie co z Flaga? czy ktos moze zajechac po nią do foresta? Ja mogę zabrać. O ile wejdzie do e39 tylko później dobrze by było gdyby ktoś mnie zgarnął z olawy żeby nie chodzić i was nie szukać po terenie zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 1. Steven922. Beton 3. Chacko e30 4. Czakss 5. Dziki 6. Konik 7. Maltarn 8. KiWi 9. Matiswidnica 10. Vegito to wszyscy co będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jak pogoda dopisze to też podjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja bede juz od 11.30 jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja bede juz od 11.30 jednak I co byłeś po flagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 nie nie wiem w sumie co z nia jechac nie jechac ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja będę ale Mercedesem gdzieś tam stanę za wami Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Konik-przyjedź na 11:30 na MC Syfa do Oławy to poturlasz się z nami i ustawisz obok a nie za nami. To nie zlot BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi