Beton Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Jeśli ktoś pasjonuje się zabytkami lub sam chętnie by się pokazał to będzie okazja 21 czerwca w Oławie Prowadzącym będzie Patryk Mikiciuk, znany z "Legend PRL'u" na TVN Turbo Więcej info: https://www.facebook.com/PojazdyZabytkoweOlawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 w ubiegłym roku byłem na podobnym zlocie w oławie to i w tym napewno bede :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ostatnio w Oleśnicy to chyba bylo, ale nie bylem na tym bo dowiedzialem sie dopiero jak juz scene rozbierali:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Też właśnie miałem pisać temat , fajny zlot będę po raz 3. W tamtym roku trochę ciasno w rynku, teraz będzie na miasteczku więc będzie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tez planuje wpasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ja już swoje żelazo zarejestrowałem więc roczniki '91 się napewno łapią. A vegito w którymś roku miał sporą pomoc w pasowaniu przedniej maski w e30 na tym zlocie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ja już swoje żelazo zarejestrowałem więc roczniki '91 się napewno łapią.A vegito w którymś roku miał sporą pomoc w pasowaniu przedniej maski w e30 na tym zlocie:p Nie rozumiem za bardzo jaka pomoc? A co do roczników to ja raz byłem e34 rocznik 95 i nawet na to nie patrzyli, a pytali przy wjeździe W końcu e34 to dość stare auto i ma wygląd klasyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 To Ty ?? https://m.facebook.com/PojazdyZabytkoweOlawa/photos/a.609066952525801.1073741833.452701864828978/609141189185044/?type=1&source=56 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Aaa... Co za zdjęcie :bag: hahaha A o to chodzi, tak sobie właśnie myślałem kto mi pasował maskę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ja swojego mercedesa zarejestrowałem :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 to i ja się wpisałem może uda się śmigła obok siebie poustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiWi Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 KiWi Team też będzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Możliwe ze tez wpadnę swoim e32 ale nie obiecuje Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Panowie żeby uporządkować listę osób, które będą w niedzielę na imprezie i może jakoś się ustawić razem, żeby się nie szukać na miejscu, proponuję sporządzić listę osób, które się wybierają 1. Steven92 2. Beton 3. Chacko e30 4. Czakss 5. Dziki 6. Konik 7. Maltarn 8. KiWi 9. Matiswidnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Pany e39 wpuszczą na teren, czy mam szukać parkingi gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Pany e39 wpuszczą na teren, czy mam szukać parkingi gdzieś indziej? Kiedyś jak się pytałem o e34 95r. to mówili, że jeśli uważam że to auto jest klasyczne lub wyróżniło się czymś szczególnym / jest wyjątkowe itp to można wjeżdżać. Jednak e34 wygląda trochę bardziej zabytkowo od e39 Panowie żeby uporządkować listę osób, które będą w niedzielę na imprezie i może jakoś się ustawić razem, żeby się nie szukać na miejscu, proponuję sporządzić listę osób, które się wybierają1. Steven92 2. Beton 3. Chacko e30 4. Czakss 5. Dziki 6. Konik 7. Maltarn 8. KiWi 9. Matiswidnica +Ja to: 1. Steven92 2. Beton 3. Chacko e30 4. Czakss 5. Dziki 6. Konik 7. Maltarn 8. KiWi 9. Matiswidnica 10. Vegito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Steven922. Beton 3. Chacko e30 4. Czakss 5. Dziki 6. Konik 7. Maltarn 8. KiWi 9. Matiswidnica 10. Vegito ale ja jade bez autka :-) piwko itp 8) Jednak jade e30,ale na starych kołach,za późno się obudziłem:twisted: Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Chacko e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Rozmawiałem z jedną osobą z organizacji...jeżeli nie przyjedziemy razem to nie ma szans na ustawienie obok siebie(a byłoby fajnie z takim zakresem e30 e34 i e32 wjechać w sektor). Jest sporo zgłoszeń aut tzw marek zagranicznych więc jak się wszyscy pojawią to rozwalą nas po całym sektorze jak będzie wynikać z kolejności przyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zbierzcie się razem i razem wjeżdżajcie. Jak chcecie flagę Klubową, tą dużą to leży w Oławie w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mozna sie umowic na parkingu lidla, czy tesco i razem wjechac Aczkolwiek nie wiem czi e39 albo e46 by wpuscili, ale z drugiej strony jechalibysmy jako grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dziki ma racje,można się umówić gdzieś na miejscu i wjechać razem...czekam na propozycje:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 impreza zaczyna się od 13,moja propozycja to być w oławie już o 11.30 ze względu na ilość pojazdów ( ponad 960 sztuk,w tym ponad 460 będzie zagranicznych),będzie dużo łatwiej o miejsce... będzie można "zająć" miejsca dla kolegów którzy nie będą w stanie wjechać z nami:lol: co do rejestracji to każdy kto przyjedzie już się rejestrował? Beton słabo wyglądała by e39 na zlocie klasyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 impreza zaczyna się od 13,moja propozycja to być w oławie już o 11.30 ze względu na ilość pojazdów ( ponad 960 sztuk,w tym ponad 460 będzie zagranicznych),będzie dużo łatwiej o miejsce...będzie można "zająć" miejsca dla kolegów którzy nie będą w stanie wjechać z nami:lol: co do rejestracji to każdy kto przyjedzie już się rejestrował? Beton słabo wyglądała by e39 na zlocie klasyków Ej masz coś do e39? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ej masz coś do e39? Japończyki nie wyjeżdżają :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 A będę mógł stanąć obok was swoją gwiazdą :BMW fuck Mercedes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi