Bart. Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Cześć Wszystkim! z tej strony Bartek , Mam 16 lat i od małego interesuje się Motoryzacją (Szczególnie BMW) , Aktualnie opiekuje się autem Taty (E60) , Mycie , woskowanie , dopieszczanie , doradzanie (np, felg). 2 Najty mam już za sobą , ale brakowało odwagi co by podejść , zagadać , tylko obserwowałem i słuchałem. Koszulka klubowa też jest w mojej szafie , za 2 lata zdaje prawo jazdy i na 100% pierwszym autem będzie bmw_0 wtedy założę temat. Pozdrawiam i Witam jeszcze raz uklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 happy_bmwhappy_bmwAz milo sie zrobilo. Siemanko happy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dobre podejście do sprawy, wytrwałości w dążeniu do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi