Forest Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Kojarzy ktoś z forumowiczy to auto lub mógłby wypowiedzieć się na jego temat? Ogłoszenie: Shadowline - 33 300 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Czyżbyś Forest był kolejnym, który zachorował na tą chorobę znaną jako "Siódema" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rostek Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Wersja USA, wyglada wzglednie. Jak dla mnie nie warta tych pieniedzy ale skoro wrzuciles to jestes zainteresowany. Wydaje mi sie ze ogolnie trudno trafic amerykanca bez przejsc i pewnie jeszcze trudniej pozniej go pogonic. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Rostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Już wiem ,że auto po zalaniu - uszkodzenia flood/water - czyli błoto/woda. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 ale historyjka ładna strzelona odkupione od przyjaciela rodziny starszy pan zmarł Forest toż to okazja co Ty się błota jakiegoś czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 dobry koń i po błocie pójdzie lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi