Pershing Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Co myślicie o takich lampach w E36 ? zostawić ? wywalić , założyć zwykłe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 W srebrnej pasowałoby... przy ciemnym lakierze lepiej CLEAR RED lub przyciemnione BLACK RED. Takie jest moje zdanie :wink: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 W srebrnej pasowałoby... przy ciemnym lakierze lepiej CLEAR RED lub przyciemnione BLACK RED.Takie jest moje zdanie :wink: Pozdr. Moje zdanie również. Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gocky Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 ja sie pdepne do tematu. to mojej srebrnej chce kupic clary red white...te podobne do m3. co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 ja sie pdepne do tematu. to mojej srebrnej chce kupic clary red white...te podobne do m3. co wy na to? Masz jakieś więszką fotkę swojej bumci ?? Najlepsze spasowanie jest wtedy gdy przód i tył (chodzi o lampy) są w tej samej tonacji <bmw_1> Jeśli masz jasne migacze z przodu do CLEAR RED pasuje jak ulał uklon_bmw Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 clear red withe czyli o jakich jest rozmowa, o tych czystych szklach czy o tych jak od m-ki? bo jak o tych czystych bialo czerwonych a raczej srebrno czerwonych to so do bani tak jak i reszta typu lexus. moim zdaniem pasuje jedynie takie od emki. moga byc zamienniki ale z plastikiem matowym a nie przezroczystym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 ja by mdal orginalne z ///M3 z bialym kierunkiem :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 do srebrnej ok, ale i tak E36 najładniej wyglada na czerwono-białej lampie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejcuśM3 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witajcie. Miałem kiedyś zapodane lampy clear biało czerwone ale jakoś nie mogłem na nie długo patrzeć! Zdecydowanie powróciłem do oryginalnych (M3) ale to moje prywatne zdanie. Żadna lampa nie będzie dawała tego uroku co oryginał biało czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 ja mam m3 w stylu bialo czerwone oryginalne i jest gicior tak patrze na inne i rzeczywiscie zadne niedaja takiego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał 5 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 no ori są najlepsze a te pasowały by do srebrnej ewentualnie. fajnie jeszcze by wyglądały gdybyś przerobił je na czerwono całe. ale to trochę agro mogło by wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas_DDZ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 ja mam czerwona bunie i do przodu założyłem clear [przezroczyste] kierunki, a nad tylem mysle nad zakupem tych pół na pól czerwono białych??? dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi