Dudek Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Witam, potrzebuje jakieś namiary na sprawdzona wypożyczalnie samochodów we wrocławiu. Szwagier chcę wynająć na 1 dzień do ślubu. Dzięki ! ps. Jeżeli temat w złym miejscu proszę o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 http://www.wypozyczalniaauto24.pl Ja brałem stąd, tylko coś małego. Wszystko ok, dostawa, odbiór itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 My w firmie cały czas wypożyczamy z auto24 i żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi