spacja33 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Wie ktoś, gdzie we Wrocławiu można zregenerować sprzęgło i docisk? Jakie to ceny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 nie taniej kupić nowy ? łożysko oporowe też będziesz regenerował ? zestaw sprzęgła np. LUK'a czy tam SACHS'a przykładowo do M50 kosztuje ~400 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Nie nie ten dział chyba na takie pogaduszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nie nie ten dział chyba na takie pogaduszki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ja zawsze wysyłam sprzęgła do kożuchowa jest to zrobione naprawdę profesjonalnie i w dobrej cenie , tel znajdziesz w google :wink: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Również potwierdzam i polecam wysłać do Kożuchowa mają nawet ori okładziny LuK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacja33 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 nie taniej kupić nowy ? łożysko oporowe też będziesz regenerował ? zestaw sprzęgła np. LUK'a czy tam SACHS'a przykładowo do M50 kosztuje ~400 PLN. A więc tak, wolę regnerować bo mogę dobrać cos na przyszłość mocniejszy docisk i lepsze okładziny. Więc już pozostaje czysta matma, co się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacja33 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nie nie ten dział chyba na takie pogaduszki Jakby nie patrzeć, to masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacja33 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ja zawsze wysyłam sprzęgła do kożuchowa jest to zrobione naprawdę profesjonalnie i w dobrej cenie , tel znajdziesz w google :wink: Więc na razie kontaktowałem się z Nimi przez m@ila i rozważam, czy roztoczyć swój jednomas na 240 z mocniejszym dociskiem i wtedy nabijać tarczę na już pod taką szerkość, czy bawić się połowicznie i zrobić na 228, bo silnik 2.0 a nie sądzę bym kiedyś nie chciał, czegoś mocniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacja33 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Jednak kupiłem zestaw Valeo 4P 240mm. Rozważałem dwutarczę od kolesia z allegro. Zobaczymy jak ten zestaw będzie się sprawdzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 METALOWIEC Robią sprzęgła do rajdówek , więc lipy nie ma. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi