viviek Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) witam, może ktoś jest w stanie mi pomóc odnośnie nie działającego PDC, oto co sprawdziłem i jak podpiąłem zielono-czarny - pod stacyjkę, sprawdzane przy module i jest napięcie po przekręceniu kluczyka żółto-niebieski - podłączony pod lewe światło wsteczne, również jest napięcie po załączeniu wstecznego 2 brązowe - pod mase, masa jest, probówka świec przy kontakcie z zielono-czerwonym niebiesko-szary- gong - tutaj nie widzę żadnego napięcia sprawdzane pod 2 modułami PDC -czujniki działają bo tak jakby skrzą, taki oddźwięk -po rozłaczniu niebiesko-szarego i zapodaniu masy gong się odzywa i probówka miga nie mam pojęcie co jeszcze może być nie tak Edytowane 1 Czerwca 2015 przez viviek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi