matiswidnica Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Cześć mam takie pytanie czy możliwe jest samoistne odkrecenie wszystkich srob w kole z tyłu? Dzisiaj podczas jazdy coś mi stukalo z tyłu samochodu wiec się zatrzymałem myślałem ze nabilem się na gwoździa lecz to nie było to więc ruszam kołem z tyłu a ono jest luźne i mam pytanie czy to jest możliwe aby kolo samo się okrecilo czy to kogoś nie udany dowcip który mógł się skończyć więcej niż tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Nie wiem kiedy i czy zmieniałeś koła samodzielnie czy też w jakimś zakładzie ale należy pamiętać żeby sprawdzić i dokrecić koła po około 50-80 km. Jeżeli okazałoby się że to żart to ktoś ma ewidentne braki pod kopulą i należy mu się konkretny oklep:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Nie wiem kiedy i czy zmieniałeś koła samodzielnie czy też w jakimś zakładzie ale należy pamiętać żeby sprawdzić i dokrecić koła po około 50-80 km. Jeżeli okazałoby się że to żart to ktoś ma ewidentne braki pod kopulą i należy mu się konkretny oklep:bag: X2 sprawdzam koła zawsze po zmianie ale zazwyczaj nie trzeba dokręcać wcale albo jeśli już to minimalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Nie powinny się same odkręcić jeśli oczywiście były dobrze dokręcone :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Obstawiałbym, że to "dowcip" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyviek Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 A może komuś spodobało się Twoje koło i chciał je sobie "wziąć"... ale nie zdąrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Ja mam fejki m countorow w 15" na takich felgach kupiłem auto, koła zmieniałem samodzielnie, ale przejechałem na nich po zmianie grubo ponad 500km... Mam nadzieje ze to był przypadek, ale żeby 5 srob naraz, mam jednego podejrzanego kto by mógł to zrobić ale nie chce narazie nikogo oskarżać a jak się okaże że to prawda to obiecuje ze sprawiedliwość go dosięgnie, to podchodzi pod paragraf i to taki skromny na jedyne 25lat więzienia Edytowane 31 Maja 2015 przez matiswidnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Bardzo małe prawdopodobieństwo żeby akurat wszystkie 5 śrub się poluzowało, jedna to i owszem, zdarza się Myślę, że powinieneś zacząć uważać na siebie i na ludzi 'życzliwych' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) To moje e46 jest pechowe, na początku szyba w Sylwestra, niedawno dwa znaczki a teraz koło dziwne, Edytowane 31 Maja 2015 przez matiswidnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Raczej stawiam,że ktoś odkręcał Twoje koło albo zrobił to specjalnie abyś miał wypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi