zawa151 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Pytanko powiedzcie mi jak bmw pracuje na gazie ?? Chodzi mi o starsze modele do 4000zl czy gaz w bmw wogule ma sens?? Na co patrzec jaki to gaz w jakim silniku dziala poprawnie a w jakim mija sie z celem ogulnie wszystko. I przy okazji co sadzicie o tej e36?? BMW E 36 Coupe 318is Lubań ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Mam 320i e46 w gazie, instalacja kosztowała mnie około 3200-3300, teraz dokładnie nie pamiętam. Sprawuje się bardzo dobrze, nie widzę różnicy w osiągach, dbam i robię przeglądy i serwisy filtrów itd. Opłaca się jeśli jeździsz dużo - ja miesięcznie robiłem około 2000 km. Podsumowując - LPG w M52TUb20 - hula A tutaj masz kalkulator "opłacalności" Kalkulator opłacalności montażu instalacji LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Do 4 koła kupisz jakiś egzemplarz 20 letni czyli w skrócie skarbonę. Zazwyczaj zajechaną i wydymaną do granic możliwości, a jeśli miała gaz to przebieg na dzień dobry x4. Dozbieraj sobie z 2k i poszukaj czystej benzyny, wstaw dobry gaz i masz na kilka lat spokój. E36 lubią gaz i to wszystkie silniki, ważne aby był sekwencyjny i na dobrych klamotach. Szukaj 1,8 na łańcuchu rozrządu lub 2,0 najlepiej coś sprowadzonego lub od kogoś kto nie uczestniczył co weekend na gminnych wyścigach 1/4mili pod remizą. 2,5 i 2,8 niestety za taką kasę nie dostaniesz, a 1,8is też się ceni lub jest zajechany. W skrócie dobrą e36 w gazie to się samemu od podstaw tworzy z jakiegos dziadkowoza. Jeśli szukasz cywilnego autka do dojazdów do pracy, wybierz coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 w sumie to chyba każe lubi tylko dużo tutaj zależy od poprawnego doboru komponentów do auta, poprawnego montażu i poprawnej kalibracji/ustawień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jw. kolega napisał jak ktoś wsadził lpg po taniości,a instalacja założona nie tak jak trzeba to będziesz miał problemy,cyrki i wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi