yab Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jak mam moc wentylacji ustawione na ok. 50% to przy przyspieszaniu słychać pisk. Słychać zwłaszcza jak auto jest zimne. Jak wyłącze dmuchanie w ogóle, albo dam na maxa to nic nie słychać. Ani temperatura ani moc nie świrują, czyli raczej to nie jeż. Co to może być? Łożyska w dmuchawie nawiewu się kończą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Taki problem dotyczy większości e46 u mnie jest tak samo tylko ze występuje podczas jazdy i postoju, wiele tematów o tym było, najczęściej to był prawdopodobnie wiatraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 U mnie tez tak jest i ustawiam taka predkosc przy ktorej nie piszczy nic. Nie rozbieram tego, ani nie psikam na slepo na wiatrak bo jeszcze bardziej bedzie zbieral kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Można by było dostać się do wiatraka i popsikać białym smarem SONAX PROFI BIAŁY SMAR w SPRAYU - 805.300 (5313954893) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tylko ciężko się dostać tam i trzeba mieć dłuższą rurkę.w e39 jak ktoś ma małe ręce to wsadzi od strony silnika Widziałem kolega tak robił.Taki smar nie łapie brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi