showtime-tv Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Czesc chlopaki. Kupilem solidny alarm do autka i mam problem z podlaczeniem. Nie wiem ktore kable są odpowiedzialne w E34 94 525 TDS pod tylnym fotelem za centralny zamek, zeby wbic sie w nie z centralką od pilota. W schemacie jest podane ze niby trzeba sie wbic w jakąś 26-pinową żółtą kostke a tam takowej nie ma i zonk W które kable sie wpiac? Mam do wszczepienia 2 kabelki od centralki pilota - jeden oczywiscie odpowiada za otwieranie a drugi za zamykanie. Tylko ktore z miliona tych kabli w samochodzie odpowiadaja za te rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ja też zakladałem sam alarm.W moim aucie za centralny zamek odpowiadały dwa ciękie kabelki które były w tej 26-pinowej kostce{koloru białego} pod tylną kanapą.A te kolory to:Czerwono-biało-żólty i Niebiesko- brązowo-żólty.Ale ja do mojego alarmu musiałem kokupić dwa przekażniki przez które dopiero wpinałem się w ta 26-pinową kostkę.Mój alarm to super forteca może w twoim jest inaczej.Rocznik mego auta 91. Ale zawsze możesz sam zobaczyć jakie idą kabelki tylko trzeba ściągnąc tapicerke z środkowego słupka i tam będziesz widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 OK, centralka zalozona rzeczywiscie byly to te dwa kabelki. Teraz panowie powiedzcie gdzie najlepiej wpiąć sie w kierunki? Z przodu, z tylu? I jak znalezc te kabelki. Dzieki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 To zależy gdzie chcesz umieścić centralkę,daj ją tak żeby polot dobrze przekazywał sygnał,[nie za nisko].A te kabelki to: Niebiesko-zielony/Niebiesko-brązowy,znajdują się w żółtym złączu konektorowym na lewo od pedałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Centralka poszla pod tylna kanape a pilot lapie z odleglosci prawie 50 m. A co do kierunkow to jutro bede szukal tego zlacza Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A czy do ryglowania drzwi sa jakieś osobne kable, i czy alarm musi mieś jakąs dodatkową opcję?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi