Stifler Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Siema może ktoś mi pomoże namierzyć gdzie jest rurka odpływu skroplonej wody z klimatyzacji ? gdzieś chyba pod autem ale nie mogę znaleść w którym to miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) na 99% nad skrzynia biegow, poprowadzony na strone pasazera. Dlatego czasem na postoju nie widac plamy wody kapiacej z klimy. RealOEM.com - Katalog części zamiennych BMW nr 9 Edytowane 26 Maja 2015 przez Kandyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Słyszałem,że tak właśnie klimę czyszczą.Do tego przewodu wkładają rurkę i wprowadzają preparat do czyszczenia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi