Szwajcar Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam Czy planuje ktoś gdzieś jakiś spot 04.06-07.06 Niestety nie ma mnie w ogóle w kraju a wtedy jestem chwilowo w PL i fajnie byłoby się spotkać pogadać i zasięgnąć jakieś info. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Bardzo możliwe, że kilku chłopaków spotka się w weekend pod milenijnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam Czy planuje ktoś gdzieś jakiś spot 04.06-07.06 Niestety nie ma mnie w ogóle w kraju a wtedy jestem chwilowo w PL i fajnie byłoby się spotkać pogadać i zasięgnąć jakieś info. Pozdrawiam Wszystkich Co niedzielę kilka osób spotyka się pod milenijnym kolo hali orbita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwajcar Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Miejsce to napewno znajdę a w jakich godzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Miejsce to napewno znajdę a w jakich godzinach? O 19:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 O 19:00 Jak by nas nie było parę minut po to na górnym parkingu Magnolii szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwajcar Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Ok dzięki wielkie za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi