Tequila Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam, mam taki problem i nie bardzo wiem jaka może być tego przyczyna. Autko to E39 525E automat 10'2000 i sprawa wygląda tak: autko jak jest zimne to ładnie pali, na przysłowiowy dotyk i ładnie się zbiera ze startu. Natomiast jak się rozgrzeje to ma chimery: czasami ładnie chodzi a czasami trudniej je odpalić i potrafi gasnąć przy ruszaniu. Na wolnych obrotach wszystko jest ok tylko przy ruszaniu się zadławi i gaśnie. Czy ktoś już się spotkał z podobnym tematem??? Z góry dzięki za wszelką pomoc i porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Sprawdź sonde lambde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Okazuje się że do wymiany są dwa czujniki położenia wałków rozrządu, chyba tak one się nazywają. Ssący i wydechowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 mi tez gaslo ostatnio.wymienili czujnik i gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi