OpTo Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Tak wiec predkosciomierz dzis w mojej buni podziekowal za wspolprace ;/ i mam kilka pytań na jakiej zasadzie on dziala ?? jest normalnie napedzany linka czy jakos elektronicznie?? w jaki sposob naprawic jezeli jest elektroniczny POZDR <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam Predkościomierz jest elektroniczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 impulsy do predkościomierza są brane z dyfra, może wtyczka wypadła, urwał się kabel...etc. trzeba prześledzić całą droga aż do zegarów, jeśli wszytko jest ok to może być: - zimny lut w zegarach - u mnie po przelutowaniu całych zegarów wróciło do normy - uszkodzenie elektroniki lub samego zegara prędkości w zegarach - wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 no dzieki <bmw_2> dzis poszukam i moze znajde tak wiec przeszukalem i wydaje sie wszystko ok ;/ jezeli bylby zimny lut to czy moglby objawic sie po czasie ?? ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxnexus Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 siemka , ja mam podobny problem, z ta roznica, ze u mnie raz dziala, a raz nie. czasem jak mu sie zachce to laskawie mi przypomni, ze przekraczam dozwolona predkosc- dwukrotnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 tak wiec zajechalem dzis wczesniej do pracy i siedze w aucie na parkingu i nudze sie zajrzalem pod maske znalazlem jedna srubke poluzowana ktora trzymala plusowy kabelek dokrecilem skasowalem checka ( bo chyba mam wyladowane aku w liczniku) po pracy wsiadam w auto ruszam i niby nic ale po przejechaniu jakis 200m wszystko zaczelo dzialac albo usterka usunieta albo cos gdzies nielaczy dokladnie i bedzie problem sie ponawial :roll: poki co jest ok <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi