kapust Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam koledzy czy ktoś może już demontował boczki w drzwiach i jest mi w stanie powiedzieć gdzie sa sróby? bo pod klamka i w podłokietniku to juz wiem a pod tym małem znaczkiem od poduchy?. Staram się namieżyć ską się bierze woda pod dywanikiem, i prawdopodobnie mata się odkleiła...i dodatkowo dzisiaj namieżyłem że woda wleciała na dywanik przy ostrym skręcie gdzies nad nogami pasażera z za tunelu....Jakies pomysły bo mam kałuże...iu szlak mnie trafia. Byłem u Leo, niestety nie mają teraz czasu się tym zająć. Ale dostałem kilka cennych rad. Może ktoś to kuż przerabiał....i nie jest to nagrzewnica bo to deszczówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) A w jakim modelu to mamy zgadywać ? Edytowane 21 Maja 2015 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapust Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 x3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapust Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 precyzująć x3 2007r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Zobacz, czy masz jakies zaslepki na drzwiach np. AIR BAG, tam gdzie jest klamka wewnetrzna. Ty chyba masz tam rekojeśc. Pod tym plastikiem na 99% sa sruby też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi