TAZo666GM Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam. Od paru dni mam problem z komfortowym otwarciem bagażnika. Tzn. podchodzę do zamkniętego/zaryglowanego auta z kluczykiem (np. w kieszeni), to nie mogę otworzyć bagażnika. Dopiero jak odrygluję drzwi, czy to z kluczyka, czy komfortowo, to dopiero mogę otworzyć bagażnik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 na początek podłącz pod kompa i sprawdź czy są jakieś błędy, otwieranie/zamykanie z pilota działa normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZo666GM Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Przepraszam za długi okres nieobecności, ale tak jakoś wyszło (żona, dzieci...). Niestety mam problemy z podpięciem się pod auto (czekam na drugi kabel). Dzisiaj odkryłem, że można otworzyć zaryglowany bagażnik. Jeśli zbliżę kluczyk do lewej strony zderzaka. Z tego co znalazłem na necie, to jest tam antena systemu dostępu komfort. Reaguje też jeśli zbliżę do tylnej górnej krawędzi szyby (drzwi otwierają się normalnie, nawet wtedy kiedy kluczyk jest w większej odległości). Czy to wina jakiegoś wzmacniacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi