D4NI3L Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ile +/- regneracja maglownicy w e46 320d 00r ? zaczyna lekko popukiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ja dalem 900 z geometria. W kozuchowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Na ogół kręci się około tysiaka, bez Twojego demontażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Musisz liczyć około tysiączka:cry: z wymianą i ustawieniem po montażu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 W Legnicy to na Jaworzyńskiej robi szef serwisu gdzie wymieniają olej i sprzedają części cen nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Hmm..... ja w swojej e46 zrobilem maglownice z geometria wymiana plynow itp. za 750 z roczna gwarancja w Wałbrzychu..... klient robi na miejscu z nie cale 3,5h Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ja robiłem z dwa lata temu w audi a6 w Kożuchowie i płaciłem 800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi