Zuza5 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 nie wiem jak u ciebie ale w swidnicy juz to leci,wywieszke widzialam z 3 dni temu. w ramach nocne seanse kinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Zuza - lecą ale poprzednie części maraton Saga Zmierzch_Świdnica 16 listopada na ekrany kin wchodzi długo oczekiwana, ostatnia część filmu "Saga Zmierzch: Przed Świtem cz. 2". Z tej okazji, tydzień wcześniej, zapraszamy wszystkich fanów serii na Nocny Maraton "Saga Zmierzch". W programie maratonu znajdą się wszystkie poprzednie części serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) u. to może dlatego nazywa sie to maraton, bo jak poprzednie to sporo ich chyba bylo. z 3 czy 4 x 1,5h :roll: oglądałam zmierzch.podobała mi się cz1. Edytowane 7 Listopada 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwina Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Z chęcią bym poszła na taki maraton ale we wrocku może dziewczyny któraś sie skusi do kina pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 ja z Medrosa idziemy - Multikino w Arkadach 16.11 start godz. 22.00 s. 4 jak cos bilety mozna kupic przez net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Wczoraj bylem na "looper". Przez pierwsze pol godziny nie wiedzialem o co kaman. Ale jakos cos sie rozkrecil ten film, mimo tego, ze byl troche dziwny. Daleko mu do perelki, ale warto obejrzec, chociazby za oryginalna fabule.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Może nie do kina ale warto obejrzeć film Beema Beema (2003) - Filmweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 a mi wypadło w sobotę iść z żoną na Saga Zmierzch:crying::crying::crying: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Z uwagi na urodziny mojej połowy dziś się wybieramy na Zmierzch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 a mi wypadło w sobotę iść z żoną na Saga Zmierzch:crying::crying::crying: Dudek nie płacz - mnie żona wyciągnęła do kina na nocny (od 22.00 do 9.00) maraton ze Zmierzchem... a teraz kombinuje jak to powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Film ciekawy , ludzie co prawda posnęli w kinie ale nam się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 na szczęście maratonu już nie ma i to ostatnia część zmierzchu kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Dudek,czyżby nie podobała Ci się historia miłosna wampirów?:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 lepiej wyglądają w postaci wilków lubię duże psykuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 lepiej wyglądają w postaci wilków lubię duże psykuogkuogkuog sprawa jest taka że mnie nie lubią psy haha mam już 16 punktów na koncie :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 musisz brać ze mnie przykład i jeździć zgodnie z przepisami ruchu drogowego kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 :lol: nawet jak bym zgodnie z przepisami za tobą jechał to by było tak -lecim razem trasą po 2 paczki ,ty przelatujesz kolo radaru z sesją zdjęciową a na zdjeciach byl bym tylko ja :lol: podkreślam zgodnie z twoimi przepisami kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Był ktoś na Atlasie Chmur ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 dziadostwo. efekty audio/video fajne ale fabuła nie do konca zrozumiała, kilka rozwijających się wątków nie wiadomo o czym :lol: moglem isc na Sinister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 znajomy też mówił że świetne efekty a całość do przewidzenia szału nie ma ale obejrzeć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwina Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Saga zmierzch super,tylko żałuje że to ostatnia część była. Ja uwielbiam ten film. A ten Atlas chmur też niby się fajnie zapowiada -zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Saga zmierzch super,tylko żałuje że to ostatnia część była.Ja uwielbiam ten film. A ten Atlas chmur też niby się fajnie zapowiada -zobaczymy. też byłem...............polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Gangster - bdb film!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 NIEMOŻLIWE - masakra :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 NIEMOŻLIWE - masakra :lol: płakałeś???:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi