woz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 "yuma"-polecam.fajny klimat.Pare rzeczy drażni,ale ogólnie dobry film.No i występuję e34:) Wilkov, widzialem reklame jumy i jakos mam obrzydzenie. Jak widze Figure ktora gra role starej *****y to mam ochote puscic, delikatnie mowiac, wielkiego pawia. Jakos ten film, przynajmniej z reklam jedzie mi "wyjazdem integracyjnym", ktory pokazal polskie kino jako jeden wielki kibel nastawiony na zero ambitnych filmow, tylko jakas kiblo-produkcje nastawiona na zrobienie jakiejkolwiek kasy. Rozni sie ten film troche od tych innych shitow polskiej produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 różni, bo to nie jest komedia...bardziej obyczajówka. Są tam jakieś "żarty",ale nie wyszedłem zniesmaczony...ładnymi obrazami oddany klimat cinkciarzy i młodzieńczych marzeń o dobrobycie.Koło "wyjazdu.."to nie stało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ostatnio byłem na Niezniszczalni 2 polecam obsada gwiazd, wyjście cało z każdej opresji tony wystrzelanej amunicji heh fajna komedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ostatnio byłem na Niezniszczalni 2 polecam obsada gwiazd, wyjście cało z każdej opresji tony wystrzelanej amunicji heh fajna komedia Właśnie się zastanawiałem... obsada zniszczenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jesteś Bogiem Ktos byl albo sie wybiera ? Ciekawi mnie opinia czy warto obejzec. Niechce sie przekonywac na wlasnek skorze czy jest to kolejna Polska superprodukcja, ktorych ostatnio niebrakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nem masz na youtube pełną wersje Zuza5 oglądała podobno fajny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nem masz na youtube pełną wersje Grubo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 W Polsce nie ma piractwa , są tylko szybcy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Słyszałem,że bardzo dobry film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Wg. mnie nie dobry Zacznijmy od tego, że miałem nadzieję na dokument, a film ten w żadnym wypadku dokumentem nie jest. AbradAb o 'Jesteś Bogiem': Ważny film, ale rozmija się z prawdą [WYWIAD] Teraz zaroiło się od "Fanów" - tak Fanów, przez wielkie F - co to niby zawsze Paktofoniki słuchali, a nie wiedzą nawet, że Magik był w K44, a Rachim i Fokus też mieli z nimi do czynienia i to jeszcze na 1 płycie. Dobrze, że film powstał - ale wg. mnie trzeba uświadamiać dzieciarnię i resztę zainteresowanych ludzi, że w wielu sprawach mija się z prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Tabasko - wychowani w Polsce POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Teraz zaroiło się od "Fanów" - tak Fanów, przez wielkie F - co to niby zawsze Paktofoniki słuchali, a nie wiedzą nawet, że Magik był w K44, a Rachim i Fokus też mieli z nimi do czynienia i to jeszcze na 1 płycie. No tak jak napisałeś .... taka "małyszo-mania" zapanowała zresztą z większością takich produkcji wygląda podobnie .... to jest produkt który trzeba ładnie zareklamować i sprzedać ..... a z prawdą to często mocno się rozmijają takie filmiki. Swoją drogą dziwię się , że PKF poszli na taki układ , żeby zrobić taką pseudo-nie-wiadomo-co .... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 a ja byłem na najnowszym resident evil cos tam coś tam... 3D i polecam... zayyyebiste efekty tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ide na niego ide widzialem wszystkie czesci i przeszedlem chyba wszystkie gry to jest jedna z najlepszych serii gier i filmow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 jesteś bogiem polecić mogę, tylko trzeba wziąć poprawkę na to ze to nie jest dokument no i troche naciągane historie są ale mnie sie podobał, soundtrack był świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Każdy film ma zmieniona fabule jeśli jest przenoszony na kadr z innej formy czy to książka czy to biografia. Widocznie nie da się wszystkiego pokazać na ekranie. I tak mi się wydaje że film Jestem Bogiem jest wart by go obejrzeć. Co prawda to nie Rambo I, II, II ,IV ale . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Każdy film ma zmieniona fabule jeśli jest przenoszony na kadr z innej formy czy to książka czy to biografia. Widocznie nie da się wszystkiego pokazać na ekranie. Jeżeli chodzi o przenoszenie ksiązki na ekran, to mało komu udaje się tak zrobić tak dobry film, jak jest książka. Rozumiem, że gdyby w filmie miało być ujęte wszystko, to co w pierwowzorze, to film trawałby 5h. Ważne, aby ujęte było to co najważniejsze, to co czyni książkę tak ciekawą. Ale są produkcje, które naprawdę bardzo dobrze poradziły sobie z przeniesieniem akcji książki na ekran. Wg mnie cała trylogia Larssona, ale wersja skandynawska( w polskich kinach kilka lat temu była tylko 1 część i szkoda), "Służace" i "Pachnidło". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jeżeli chodzi o przenoszenie ksiązki na ekran, to mało komu udaje się tak zrobić tak dobry film, jak jest książka. Rozumiem, że gdyby w filmie miało być ujęte wszystko, to co w pierwowzorze, to film trawałby 5h. Ważne, aby ujęte było to co najważniejsze, to co czyni książkę tak ciekawą. Ale są produkcje, które naprawdę bardzo dobrze poradziły sobie z przeniesieniem akcji książki na ekran. Wg mnie cała trylogia Larssona, ale wersja skandynawska( w polskich kinach kilka lat temu była tylko 1 część i szkoda), "Służace" i "Pachnidło". ja niestety byłam mocno zawiedziona filmem...obsada kiepska...i nie ukrywajmy film nieco odbiega od oryginału. fakt, że skandynawska wersja dużo lepsza od amerykańskiej, jednkaże dla mnie ten film wypada blado, bardzo blado przy książce... ale to jak zwykle bywa z ekranizacjami dobrych książek. z kolei "pachnidło" - rewelka ekranizacja...popieram:) osobiście dla mnie, jedną z najlepszych książek i filmów jednoczesnie jest " Lektor" - bezbłędna rola Kate Winslet:) czego z resztą dowodzi oscar za role pierwszoplanową. wszytsko to co powinno być, zostało ujęte, bez zadnej ściemy, pomijania....rewelacyjny film:) poaz tym, film był także kręcony w Polsce, w Muzeum na majdanku w lublinie - ot taka ciekawostka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a teraz troche z innej beczki, dla fanów Wood'ego Allena - jego najnowszy film " Zakochani w Rzymie" - w sumie zaliczam do jednych z lepszych filmów tego pana. zabawna historia kilku osób, ktore łączy jedno miasto Rzym.... to tyle, nie będę zdradzać żadnych szczegółów, zobaczcie sami. Komediowe "riposty" wood'ego zostały rewelacyjnie ujęte w dialogii. momentami rozbawia do łez:lol: co prawda może nie jest to film na który trzeba iśc do kina, jednkaże warto zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja wczoraj z Forestem oglądałem Rambo III,John robi robotę po latach:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja wczoraj z Forestem oglądałem Rambo III,John robi robotę po latach:lol: Ta? To gdzie ja wczoraj byłam że Cię nie widziałam ? lolol Nic nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ta? To gdzie ja wczoraj byłam że Cię nie widziałam ? lolol Nic nie piłam Bo byłem na Tv4 z Predatorem happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Hehe ok kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Widzę,że tylko furami jeździcie, a do kina to już nikt od miesięcy nie chodzi? Tu moja propozycja: [video=youtube;VHtQT650zfg] Polecam! Zapowiada się dzieło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwina Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 A ja tam czekam na Sage Zmierzch niedługo będzie premiera więc na pewno pójdę. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi